Kali med 3-minutter

Kali vår utvekslingsstudent har vært på Witer-camp på Nesbyen og rapporterte derfra - PÅ NORSK. Hun utmerket seg med sine skiferdigheter. Les rapporten hennes.

Hei alle sammen!

Jeg var på Nesbyen for Winter-camp med alle utvekslingsstudentene. Vi gikk på langrenn fire dager og slalåm to dager. Jeg gjorde det bra, jeg tror! Jeg prøvde den svarte løypa to ganger på slalåm. Det var kjempegøy! Jeg tror at min skiteknikk er mye bedre nå etter Winter-camp. På tirsdag vi dro til Langedrag å se dyr lik elg, ulver og reinsdyr. Det var så kult. Jeg likte det veldig mye! Vi besøkte også Nesbyen Rotaryklubb og underholdt dem med noen sanger. Jeg var med mine venner og fikk nye venner. Når vi hadde fritid  vi så på filmer, spilte kortspill eller akte. Jeg var også i stand til å prøve snowboard en gang, men det var vanskelig. På winter camp jeg laget minner som jeg vil huske for alltid.


 
Kari Nässelquist har hatt besøk av Kali

16. mars 2018

Kari Nässelquist har hatt besøk av Kali

Kari Näselqvist har hatt Kali på besøk og hun laget sitt første sølvarmbånd i konge vikingmønster! Godt gjort! I tillegg smakte hun på lutefisk med tilbehør og sendte straks melding til bestefaren! Hun likte fisken og gik

23. januar - Myter og fakta om sundt kosthold

15. januar 2018

23. januar - Myter og fakta om sundt kosthold

Hanne Eline Lundekvam By fra Opplysningskontoret for brød og korn skal lære oss litt om sundt kosthold. Det passer jo bra på nyåret

Ås Rotary hedret reflekterte elever

12. desember 2017

Ås Rotary hedret reflekterte elever

Tildeling av pris til ebeste elever i Rotarys tekstkonkurranse. Elevene kunne velge mellom Rotarys fokusområder. Konkurransen innbrakte mange gode besvarelser fra Ås videregående skole.

Det tradisjonelle julemøtet - like vellykket som alltid

12. desember 2017

Det tradisjonelle julemøtet - like vellykket som alltid

God deltakelse, god mat og godt humør var rammen for det årlige julemløtet som denne gang bld holdt tidlig i desember

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Kulturhuset, Seniorsenteret
Adresse: Moerveien 1
Postnummer: 1430
Sted: Ås
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:15:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...