Guvernøren har besøkt klubben 7. nov 2017

Tirsdag hadde klubben besøk av guvernør Yvona Holbein. Det var et friskt pust av et menneske med store ønsker og planer og med rotarys verdier i ryggmargen.
  

Guvernøren hadde først et formøte med styret og komitelederne, der vi fikk stotret fram våre planer og utførte handlinger etter beste evne. Antagelig var dette helt unødvendig, for det virket som om guvernøren hadde satt seg inn i dette på forhånd. Deretter strømmet våre øvrige medlemmer inn, og guvernør Yvona overtok podiet.

Yvona var fornøyd med det meste av det vi holdt på med eller hadde holdt på med. Hjemmesida var til og med av de bedre. Men hvor var Face-book sida? Eller brosjyren som kan fortelle noe om klubben? I det hele tatt var mye av vår gode virksomhet ganske hemmeligholdt. Stiene våre ligger bortgjemt, og ikke mange vet om dem. Sansehagen er flott, men er jo avstengt for allmennheten og dermed fra folks bevissthet. Heldigvis har vi «Håp» som ingen kan unngå å legge merke til. Ås Rotary er en stor klubb, rekrutteringen er på stell, kvinneandelen i godt sig, men alderssammensetningen er urovekkende.

Yvona kom så med en rekke forslag på tiltak som kunne hjelpe oss til å komme videre. De er alle notert og vil sikkert bli gjenstand for videre drøftelser i styret og i klubben. Det kan bli en interessant prosess. For, «Making a Difference» er sittende verdenspresidents tema. Og som Yvona sa: «Hvis vi fortsetter å gjøre det vi har gjort, vil vi fortsette å få det vi har fått!» 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Kulturhuset, Seniorsenteret
Adresse: Moerveien 1
Postnummer: 1430
Sted: Ås
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:15:00
Møtespråk: no

Rotaryoppdrag på Motomo-hospitalet i Kenya
27. feb. 2018, 19.15

Hanne-Marit Gran opg Carl Birger Alm har vært på o ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...