Guvernøren har besøkt klubben 7. nov 2017

Tirsdag hadde klubben besøk av guvernør Yvona Holbein. Det var et friskt pust av et menneske med store ønsker og planer og med rotarys verdier i ryggmargen.
  

Guvernøren hadde først et formøte med styret og komitelederne, der vi fikk stotret fram våre planer og utførte handlinger etter beste evne. Antagelig var dette helt unødvendig, for det virket som om guvernøren hadde satt seg inn i dette på forhånd. Deretter strømmet våre øvrige medlemmer inn, og guvernør Yvona overtok podiet.

Yvona var fornøyd med det meste av det vi holdt på med eller hadde holdt på med. Hjemmesida var til og med av de bedre. Men hvor var Face-book sida? Eller brosjyren som kan fortelle noe om klubben? I det hele tatt var mye av vår gode virksomhet ganske hemmeligholdt. Stiene våre ligger bortgjemt, og ikke mange vet om dem. Sansehagen er flott, men er jo avstengt for allmennheten og dermed fra folks bevissthet. Heldigvis har vi «Håp» som ingen kan unngå å legge merke til. Ås Rotary er en stor klubb, rekrutteringen er på stell, kvinneandelen i godt sig, men alderssammensetningen er urovekkende.

Yvona kom så med en rekke forslag på tiltak som kunne hjelpe oss til å komme videre. De er alle notert og vil sikkert bli gjenstand for videre drøftelser i styret og i klubben. Det kan bli en interessant prosess. For, «Making a Difference» er sittende verdenspresidents tema. Og som Yvona sa: «Hvis vi fortsetter å gjøre det vi har gjort, vil vi fortsette å få det vi har fått!» 
Kari Nässelquist har hatt besøk av Kali

16. mars 2018

Kari Nässelquist har hatt besøk av Kali

Kari Näselqvist har hatt Kali på besøk og hun laget sitt første sølvarmbånd i konge vikingmønster! Godt gjort! I tillegg smakte hun på lutefisk med tilbehør og sendte straks melding til bestefaren! Hun likte fisken og gik

23. januar - Myter og fakta om sundt kosthold

15. januar 2018

23. januar - Myter og fakta om sundt kosthold

Hanne Eline Lundekvam By fra Opplysningskontoret for brød og korn skal lære oss litt om sundt kosthold. Det passer jo bra på nyåret

Ås Rotary hedret reflekterte elever

12. desember 2017

Ås Rotary hedret reflekterte elever

Tildeling av pris til ebeste elever i Rotarys tekstkonkurranse. Elevene kunne velge mellom Rotarys fokusområder. Konkurransen innbrakte mange gode besvarelser fra Ås videregående skole.

Det tradisjonelle julemøtet - like vellykket som alltid

12. desember 2017

Det tradisjonelle julemøtet - like vellykket som alltid

God deltakelse, god mat og godt humør var rammen for det årlige julemløtet som denne gang bld holdt tidlig i desember

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Kulturhuset, Seniorsenteret
Adresse: Moerveien 1
Postnummer: 1430
Sted: Ås
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:15:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...