Sommeravslutning og presidentskifte

Tirsdag 20. juni var det sommeravslutning med opptak av nytt medlem, tildelig av Paul Harris og tradisjonelt presidentskifte

Strålende vær, rømmegrøt og spekemat var rammen rundt en tradisjonell årsavslutning og litt mimring om året som har gått. Noen har gjort en større innsats enn andre og tildeling av Pal Harris stod på programmet. Komiteen bak årets store hendelse - avdukingen av Tandbergs skulptur - HÅP - på Odd Tandbergs plass ble behørig dekorert med Paul Harris Medalje.

Sveinung Skjold, Ingrid Langdalen og Stein Fyksen fikk Paul Harris. Finn Måge var dessverre ikke tilstede.


  Det ble også tatt opp nytt medlem. Lars Olav Eik ble høytidelig tatt opp og ønsket velkommen i klubben.

Som en godt bevart hemmelighet ble også Ole-Ludvik Kleven tildelt Paul Harris for sin innsats i klubben, på distriktsnivå og internasjonalt. Hans engasjement for Rotary er en Paul Harris verd.

Odd Tandberg døde tidligere i år før han fikk oppleve sin siste skulptur på plass i Ås sentrum. Han ble beæret med en Paul Harris post mortem. Hans sønn Herman Tandberg mottok og takket for utmerkelsen.


Til slutt var det presidentskifte og Gerd Hissingby takket av etter et meget aktivt år og overlater stafettpinnen eller kjedet til påtroppende President Fred-Arne Kramer.Og så var møtet over.
 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Kulturhuset, Seniorsenteret
Adresse: Moerveien 1
Postnummer: 1430
Sted: Ås
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:15:00
Møtespråk: no

Rotaryoppdrag på Motomo-hospitalet i Kenya
27. feb. 2018, 19.15

Hanne-Marit Gran opg Carl Birger Alm har vært på o ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...